Στον εισαγγελέα οι καταγγελίες για μεταπτυχιακά εκπαιδευτικών - Θα ελέγχεται η γνώση της ξένης γλώσσαςPrevious Article
Οι Γερμανοί εθελοντές κατά την Ελληνική Επανάσταση του 1821Next Article
Breaking News

Ανακοίνωση για τους αξιολογητές και επιτηρητές των εξετάσεων ΚΠγ. Πρόσθετη εφάπαξ αποζημίωση για αξιολογητές και επιτηρητές

Article
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Ανακοίνωση για τους αξιολογητές και επιτηρητές των εξετάσεων ΚΠγ. Πρόσθετη εφάπαξ αποζημίωση για αξιολογητές και επιτηρητές

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
για τους αξιολογητές και επιτηρητές των εξετάσεων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας (ΚΠΓ)

Εκτιμώντας την συνεισφορά των αξιολογητών και επιτηρητών στον έλεγχο ποιότητας των εξετάσεων για το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας, το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων καλεί τους εξεταστές, βαθμολογητές και επιτηρητές που έλαβαν μέρος στις εξετάσεις του Νοεμβρίου και Μαΐου 2010 να καταθέσουν αίτηση για την πρόσθετη εφάπαξ αποζημίωση που δικαιούνται για την συμμετοχή τους στον έλεγχο ποιότητας των εξετάσεων.
Λεπτομερείς οδηγίες για την κατάθεση των αιτήσεών τους θα εκδοθούν σύντομα (από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης που αξιολογούν και ελέγχουν την ποιότητα των θεμάτων των εξετάσεων). Οι οδηγίες θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ΚΠΓ (www.kpg.minedu.gr).
Οι αξιολογητές και επιτηρητές που θα λάβουν μέρος στις εξετάσεις ΚΠγ του Νοεμβρίου και Μαΐου 2011 θα καταθέσουν τις αιτήσεις τους παράλληλα με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά τους.

Η Κεντρική Εξεταστική Επιτροπή

ΠΗΓΗ: kpg.minedu.gov.gr

Article
Go To Top