Φάμπρικα διδακτορικών έναντι... 8.000 € !Previous Article
Γερμανικός κιν/φος: Ανθισμένες κερασιές (ΕΤ1, 11.03.2011, 23:45). Δείτε το trailerNext Article
Breaking News

Για την πλοήγησή σας στη νέα μας ιστοσελίδα

Article
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Για την πλοήγησή σας στη νέα μας ιστοσελίδα

Η νέα μας ιστοσελίδα είναι περισσότερο χρηστική και φιλική προς τον επισκέπτη, αλλά και ασφαλής καθότι φιλοξενείται  σε πλέον σύγχρονους και αξιόπιστους servers, οι οποίοι εγγυώνται την απρόσκοπτη σύνδεση- πρόσβασή τους σε αυτήν.

Τα προς ανάρτηση περιεχόμενα και, ενδεχομένως, άρθρα, επιστολές συναδέλφων, ελέγχονται για την κατάλληλότητά τους από το Δ.Σ.  και τη συντακτική επιτροπή, συναδέλφους που ασχολούνται αποκλειστικά με αυτό και που αναφέρονται στο Δ.Σ., το οποίο είναι υπεύθυνο για τη συνολική διαχείριση του/των περιεχομένου/ων που (θα) αναρτώνται.

Η ανάρτηση θεμάτων από άλλους ιστότοπους δεν σημαίνει αυτόματα και την αποδοχή τους.

Αριστερά και δεξιά του slide υπάρχουν «ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ», στις οποίες αποθηκεύονται αυτόματα με την ανάρτησή τους άρθρα, ειδήσεις κλπ, και δημιουργείται σιγά σιγά ένα αρχείο για κάθε μια κατηγορία.  Το ίδιο συμβαίνει και με τις κατηγορίες που βρίσκονται δίπλα, δεξιά από τις ενότητες «ΔΙΚΑ ΜΑΣ», «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» στη γενική κατηγορία «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» κλπ.


Μια ανάρτηση μπορεί να χαρακτηρίζεται από τους συντάκτες-συνεργάτες της ιστοσελίδας μας με περισσότερες από μια λέξεις-κλειδιά. Για παράδειγμα η ανάρτηση της 27.02.2011 «Επιμορφωτική ημερίδα εκπ/κών ΠΕ05, ΠΕ07 Α/θμιας Εκπσης Ανατ. Θεσ/νίκης» λόγω του περιεχομένου της και των αναφορών της έχει αποθηκευτεί στην κατηγορία «ΕΠΙΜ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ (Α/ΘΜΙΑ)» αλλά και στις κατηγορίες «ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΕ07», «ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ PORTFOLIO ΓΛΩΣΣΩΝ», «ΔΙΚΑ ΜΑΣ» (παραπέμπει αποκλειστικά στα της ειδικότητάς μας). Αν κάνετε «κλικ» σε κάποια από τις κατηγορίες που αναφέρθηκαν, θα οδηγηθείτε στο εν λόγω άρθρο.
Στο slide υπάρχουν τρεις (3) ενότητες και σε κάθε μία αναρτάται μόνο μία, η πιο «φρέσκια» είδηση, η οποία αυτομάτως μεταφέρεται και στο μίνι-αρχείο των πεδίων «ΔΙΚΑ ΜΑΣ», «ΕΠΙΚΑΙΡΑ», «ΗΜΕΡ./ΣΥΝ./ΣΕΜ.».

 

Στην κατηγορία «ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ» συγκεντρώνονται και οι πρόσφατες αναρτήσεις αλλά και διάφορες άλλες που είναι γενικότερου ενδιαφέροντος και όχι αποκλειστικά της ειδικότητάς μας και μέχρι 10 αναρτήσεις.

 

Στο πεδίο «αναζήτηση» μπορείτε να αναζητήσετε ειδήσεις, άρθρα κλπ. που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας, χρησιμοποιώντας λέξεις κλειδιά. Δεν παίζει κανένα ρόλο, αν γράψετε με μικρά ή κεφαλαία γράμματα.

 

Για την επικοινωνία σας με τον Σύλλογο μπορείτε να στέλνετε τα E Mail σας στην διεύθυνση info@dlv.gr ή μέσω της (ασφαλούς) φόρμας επικοινωνίας που είναι ενσωματωμένη στην ιστοσελίδα μας.

Article
Go To Top