ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - στον νέο Υ.ΠΑΙ.Θ. κ. Α. Λοβέρδο για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων στους βαθμολογητές του ΚΠγPrevious Article
24η Έκθεση Γερμανικού Διδακτικού Βιβλίου και 14η Επιστημονική ΗμερίδαNext Article
Breaking News

V-Kurse για τις εξετάσεις για την εισαγωγή στη Γερμανική Σχολή Αθηνών – DSA

Article
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Λάβαμε την παρακάτω επιστολή και την αναρτούμε ως έχει για δική σας ενημέρωση. Καλό καλοκαίρι!

«Αξιότιμοι κύριοι,

το Σεπτέμβριο του 2014 ανοίγει τις πόρτες του το Neue Schule Athen, το σχολείο μας. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό δίγλωσσο ελληνογερμανικό σχολείο στην Ηλιούπολη. Οι μαθητές και οι μαθήτριές μας θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να έρθουν σ’ επαφή με νέες καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας σε όλες τις βαθμίδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στο Προνήπιο, το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό, αλλά και να γνωρίσουν βιωματικά τη γλώσσα και τον πολιτισμό της Γερμανίας

Το Neue Schule Athen ανήκει στον μη κερδοσκοπικό Ελληνογερμανικό Σύλλογο Πολιτισμού και Παιδείας, που διοικεί το σχολείο με άξονα τη χαρά της μάθησης στο πλαίσιο μιας δίγλωσσης εκπαίδευσης. Όλα τα χρήματα που εισπράττει το σχολείο καλύπτουν αποκλειστικά τις πάγιες και λειτουργικές ανάγκες του και, άρα, όλα τα χρήματα επιστρέφουν στην εκπαίδευση των παιδιών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το σχολείο μας είναι συνεργατικό σχολείο της Γερμανικής Σχολής Αθηνών και τα V-Kurse γίνονται στο χώρο του σχολείου μας.Το Διοικητικό Συμβούλιο που διοικεί το σχολείο, αποφάσισε τη χορήγηση πέντε υποτροφιών σε μαθητές που θα φοιτήσουν τη σχολική χρονιά 2014-2015 στην Στ΄ τάξη του Δημοτικού και σκοπεύουν να λάβουν μέρος στις εξετάσεις εισαγωγής στη Γερμανική Σχολή Αθηνών.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου θα ήθελα να σας παρακαλέσω να προωθήσετε στα μέλη σας το δελτίο τύπου και θα είναι μεγάλη μου χαρά να σας γνωρίσω.

Με εκτίμηση,

Μαρία Τερέζα Μπάουμ

Διευθύντρια

Neue Schule Athen»

Article
Go To Top