ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ... και στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ Previous Article
V-Kurse για τις εξετάσεις για την εισαγωγή στη Γερμανική Σχολή Αθηνών - DSANext Article
Breaking News

ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – στον νέο Υ.ΠΑΙ.Θ. κ. Α. Λοβέρδο για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων στους βαθμολογητές του ΚΠγ

Article
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article

Αγαπητοί συνάδελφοι,

ο ΣΥ.ΚΑ.Γ.Ε – DLV απέστειλε την παρακάτω επιστολή διαμαρτυρίας στον νέο υπουργό Παιδείας κ. Αντρέα Λοβέρδο, για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων των βαθμολογητών του ΚΠγ και επιφυλάσσεται ανάλογα με την εξέλιξη για περαιτέρω ενέργειες/κινητοποιήσεις, όπως προσφυγή στη δικαιοσύνη και προώθηση στα ΜΜΕ της χώρας.

Ακολουθήστε και το link: http://www.oiele.gr/epistoli-tis-oiele-sto-neo-ypoyrgo-paideias για να ενημερωθείτε για τις αντίστοιχες ενέργειες συμπαράστασης της Ο.Ι.Ε.Λ.Ε. 

Από το Δ.Σ.

Θέμα: Μη καταβολή δεδουλευμένων στους βαθμολογητές του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας (ΚΠγ).

Κύριε Υπουργέ,

Ο Σύλλογος Καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας στην Ελλάδα (ΣΥ.ΚΑ.Γ.Ε. – DLV) εκπροσωπώντας τους καθηγητές Γερμανικής δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης έχει θορυβηθεί ιδιαίτερα με τις τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας (ΚΠγ) και ζητά την παρέμβασή σας σχετικά με τις οφειλόμενες αμοιβές των βαθμολογητών του ΚΠγ. Συγκεκριμένα πληροφορηθήκαμε και εμείς από έγγραφο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους ότι οι βαθμολογητές δεν πρόκειται να λάβουν τις αμοιβές τους για το έργο βαθμολόγησης που επιτέλεσαν για τις εξεταστικές περιόδους Νοεμβρίου 2012, Μαΐου 2013 και  Νοεμβρίου 2013.

Καταδικάζουμε την απαξιωτική αυτή στάση του Υ.ΠΑΙ.Θ απέναντι στους βαθμολογητές και απαιτούμε την άμεση καταβολή των  δεδουλευμένων  καθώς όχι μόνο δεν έχουν πληρωθεί αλλά έχουν καταβάλει οι ίδιοι χρόνο και χρήματα και πολλοί εξ αυτών έχουν ταλαιπωρηθεί και με μετακινήσεις.

Ελπίζουμε το πρόβλημα να μην οφείλεται σε σχεδιαζόμενη απαξίωση του θεσμού του ΚΠγ  προς όφελος επιχειρηματικών  συμφερόντων.

Ελπίζουμε στην άμεση παρέμβασή σας για την αποκατάσταση του προβλήματος και της διαφύλαξης  του δημόσιου χαρακτήρα της πιστοποίησης

 

Article
Go To Top