ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Θέσεις εργασίας για άτομα με άπταιστα γερμανικά!!!Previous Article
Ενημέρωση για την εισαγωγική εξέταση στην 7η τάξη της Γερμανικής Σχολής ΑθηνώνNext Article
Breaking News

25η Έκθεση Γερμανικού Διδακτικού Βιβλίου και 15η Επιστημονική Ημερίδα

Article
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article

9xubgyvv copy

Κοινή ανακοίνωση των Συλλόγων ΣΥ.ΚΑ.Γ.Ε. – DLV και Π.Ε.ΚΑ.ΓΕ.Π.Ε.Αγαπητά μέλη,

Στο πλαίσιο των προσπαθειών μας για την περαιτέρω ισχυροποίηση και αναβάθμιση του κλάδου μας, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για την έναρξη των διαδικασιών συνένωσης του Συλλόγου Καθηγητών της Γερμανικής Γλώσσας στην Ελλάδα (ΣΥ.ΚΑ.Γ.Ε. – DLV) και της Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.ΚΑ.ΓΕ.Π.Ε.), η οποία αποφασίστηκε σε συνέχεια σχετικών ζυμώσεων και επαφών των Προέδρων και των Διοικητικών Συμβουλίων των ως άνω Επιστημονικών Φορέων.

Επισφραγίζοντας την απόφαση αυτή, που θεωρούμε ότι θα αποβεί σε όφελος τόσο των μελών μας όσο και όλων των εμπλεκομένων στη διδασκαλία και την προώθηση των Γερμανικών ως Ξένης Γλώσσας, αποφασίστηκε η συν-διοργάνωση Hμερίδας επιμόρφωσης και Έκθεσης γερμανόφωνου διδακτικού υλικού στην Αθήνα, την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015 στον Πολυχώρο Athinais (Καστοριάς 34-36 – Αθήνα).

Εκτός από τις παρουσιάσεις διδακτικού υλικού από τους εκδοτικούς οίκους και τα γερμανόφωνα βιβλιοπωλεία, στο πρόγραμμα θα συμπεριληφθούν και εισηγήσεις/παρουσιάσεις εκπαιδευτικών Γερμανικής Φιλολογίας της ιδιωτικής και της δημόσιας εκπαίδευσης. Όποια/όποιος συνάδελφος επιθυμεί να συμμετάσχει με εισήγηση/παρουσίαση μπορεί να αποστείλει την περίληψη της πρότασής του/της (έως 300 λέξεις) μέχρι την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015 με ηλεκτρονικό μήνυμα στο info@deutsch.gr.

Κατεβάστε το πρόγραμμα της ημερίδας μας κάνοντας κλικ εδω

Για το Δ.Σ της Π.Ε.ΚΑ.ΓΕ.Π.Ε.                         Για το Δ.Σ του ΣΥ.ΚΑ.Γ.Ε. – DLV
Η Πρόεδρος                                                                   Ο Πρόεδρος
Στεφανία-Μπετίνα-Αλβίνα Τίλε                                Πέτρος Παπαβασιλείου

Article
Go To Top