ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥ.ΚΑ.Γ.Ε - DLVPrevious Article
Κι άλλο ένα ιδιαίτερο στη Νέα Κηφισιά!Next Article
Breaking News

Ζητούνται καθηγητές/καθηγήτριες για τις παρακάτω αγγελίες!

Article
Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Κατ’ αρχήν εύχομαι σε όλους καλή σχολική χρονιά!

Σας παραθέτω παρακάτω την εκδήλωση ενδιαφέροντος για μαθήματα γερμανικών, αφ’ ενός σε καθημερινή βάση σ’ έναν παιδικό σταθμό – νηπιαγωγείο – και αφ’ ετέρου ένα ιδιαίτερο στην Κάτω Κηφισιά. Όσοι από εσάς πληρείται τις προϋποθέσεις και ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μου, σε ώρες λογικές!!!, στο ακόλουθο κινητό: 69 700 900 11

Φιλικά,

Πέτρος Παπαβασιλείου

Μέλος της υπό ίδρυση νέας DLV (Deutsch Lerner Verbindung)


Καλημέρα σας κύριε Παπαβασιλείου!

Κατόπιν τηλεφωνικής μας επικοινωνίας σας στέλνω κάποια στοιχεία του σχολείου μας, που ζητήσατε. Είμαστε παιδικός σταθμός – νηπιαγωγείο  – εδρεύουμε στην «Κηφισιά», και αναζητάμε δάσκαλο/α γερμανικών που να έχει ασχοληθεί με την προσχολική ηλικία για καθημερινή απασχόληση των παιδιών μας.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Φιλικά,

Α.Ν.


Αγαπητέ κ. Παπαβασιλείου,

Σε συνέχεια της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας, σας αποστέλλω αυτό το μήνυμα, καθώς ενδιαφερόμαστε να συνεργαστούμε με κάποια δασκάλα ή δάσκαλο γερμανικών για τον γιο μας. Ο Λεωνίδας ξεκίνησε μόλις τα νήπια. Καταλαβαίνει γερμανικά, γιατί ο μπαμπάς μας είναι Γερμανός, κι έτσι έρχεται σε καθημερινή επαφή με τη γλώσσα. Ο πατέρας του, τού μιλάει μόνο γερμανικά, εκείνος απαντάει στα ελληνικά… Το ίδιο και η μικρή μας η Μελίνα (3.5 χρόνων), για την οποία θα ενδιαφερθούμε σε δεύτερο χρόνο για μαθήματα.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, ο Λεωνίδας του χρόνου θα ξεκινήσει με τη Γερμανική Σχολή, και θα θέλαμε να αρχίσουμε να τον βάλουμε στο κλίμα. Δηλαδή να αρχίσει να μιλάει, όσο γίνεται περισσότερο, να αρχίσει με την αναγνώριση γραμμάτων, φθόγγων, να γράφει μερικές λέξεις κ.λπ.

Θα προτιμούσαμε η δασκάλα/ος να έρχεται στο σπίτι μας 1-2 φορές την εβδομάδα, το οποίο βρίσκεται στην «Κάτω Κηφισιά». Επίσης, καλό θα ήταν να έχει τα γερμανικά ως μητρική της/του γλώσσα.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας στην ανεύρεση κατάλληλης δασκάλας/δασκάλου.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Μ.Β.

Article
Go To Top